Digiaste auttaa sinua digiajan solmukohdissa

Miska.

Minimalisti.

Digikuiskaaja.

 

Digiaste auttaa sinua digiajan solmukohdissa

Miska.

Minimalisti.

Digikuiskaaja.

Teknikko.

Matkapuhelinhuolto tarjosi eturivipaikan älypuhelimien kehityksen seuraamiselle ja sen parissa painivien ihmisten auttamiselle. Alan raju muutos pakotti myös huollon tähtäämään tuottavaan myymälätoimintaan ja brändin kehittämiseen.

TÄRPIT

›Älypuhelimen tehokäyttö‹

›Asiakaspalvelu ja opastus‹

›Office 365 osaaminen‹

›Verkkokaupan kehittäminen‹

miska_pv_cmpr

Sotilas.

Pikainen piipahdus rauhanturvaajana ei suoranaisesti tarjonnut merkittäviä uusia oivalluksia tekniikan ja työskentelyn saralla, mutta palvelus oli omiaan vahvistamaan omaa perspektiiviä elämään ja omia sisäisiä vahvuustekijöitä.

TÄRPIT

›Huolellisuus yksityiskohdissa‹

›Tehokas ajankäyttö‹

›Henkisten voimavarojen maksimointi‹

›Työskentely haastavassa ympäristössä‹

Painaja.

Sain mahdollisuuden astua luovuuden ulottuvuudelle, kun toimistoon kannettiin UV-tasotulostin ja kysyttiin, että kuka haluaa opetella painamaan kännykänkuoria. Innostus lähti lapasesta ja pian olimme pykänneet laitteen ympärille oman verkkokaupan.

TÄRPIT

›Tietokoneen tehokäyttö‹

›Verkkosivuston perustaminen‹

›Graafinen ilmaisu‹

›Prosessien optimointi‹

Sisällöntuottaja.

Seitsemässä vuodessa kokoon raavittu tuotetuntemus ja kyky naputtaa ymmärrettävää tekstisisältöä synnytti minulle uuden työpaikan. Siirryin työskentelemään tuotteiden alkulähteille sisällöntuottajana ja samalla pääsin kehittämään omaa digitaalista työskentelyä.

TÄRPIT

›Digityöskentelyn kehittäminen‹

›Tuotteistaminen‹

›Excel velhoilu‹

›3D-mallinnus‹

Yrittäjä.

Lähes koko työurani olen viettänyt älypuhelimien ja tietokoneiden parissa ja lisäksi viimeiset kolme vuotta olen käynyt omat sisäiset kamppailut digikulutukseni ymmärtämiseksi ja vähentämiseksi. Perehdyin aiheeseen tutkimusten ja kirjallisuuden kautta, sekä käytin härskisti hyväkseni kattavaa osaamistani tekniikan ja ohjelmistojen saralla.

Äyskärin pohjalle on kertynyt monenlaista henkistä ja fyysistä osaamista, joten kokonaisuudesta syntyi Digiaste. Haluan levittää osaamistani teille palveluiden, blogin ja YouTuben muodossa.

Kaikenlaiset ruusut, risut ja kehityshehdotukset otan vastaan ja voit laittaa niitä esimerkiksi alla olevalla lomakkeella.